Nederland FM is misschien wel het grootste en meest bekende radiostation voor vreemde talen ter wereld.

un coup de coeur, un ami... n'hésitez pas à nous faire part de bons talents...

Modérateurs : Benoit de Bretagne, chloé

MelioraMartha
Messages : 1
Inscription : mar. 12 oct. 2021, 05:01

Nederland FM is misschien wel het grootste en meest bekende radiostation voor vreemde talen ter wereld.

Message par MelioraMartha »

nederland fm is misschien wel de ruimste bekende en meest gehuwde vreemde taalradio ter wereld. Het wordt gerund door de regering van Nederland en uitzendt naar een luisterwip van ongeveer 39,6 miljoen mensen, inclusief die uit de Verenigde Staten. Het is vergelijkbaar met de British Broadcasting Corporation (BBC) maar tegen een fractie van hun kosten.

Nederland FM is eigenlijk de nationale regeringen vlaggenschip radiostation. Het wordt sterk gefinancierd door de overheid en uitzendt zich om de klok, met een tijdsleuf gewijd aan internationaal nieuws en aan alle belangrijke muziek- en sportevenementen in het hele land en internationaal. Nederlandse FM handelt ook als een officiële omroep en stem van Nederland, omdat het rechtstreeks naar het publiek uitzendt en toegankelijk is via internet en andere verkooppunten. Het is ook een populair radiostation in Nederland vanwege de discursieve focus op actuele zaken en de kritische analyse van de huidige politiek, de maatschappij en de overheid. Het is ook een zeer beroemd openbaar radioprogramma in Nederland vanwege de levendige levering, die veel luisteraars genieten.

Nederland FM lijkt erg op andere online radioprogramma's omdat het luisteraars in staat stelt om in te schrijven via de iTunes-applicatie of via een widget voor gratis websites en kunnen gebruikers door een verscheidenheid aan aanbevolen stations bladeren en via een gepersonaliseerde radio-app luisteren. De interface van deze radio-app is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, omdat er slechts een paar knoppen zijn om te manipuleren, afgezien van een volumes-schuifregelaar en een aantal selectie-opties. Een van de beste functies van deze app is echter zijn zoekfunctionaliteit waarmee gebruikers bepaalde soorten nummers en artiesten kunnen vinden door alleen de specifieke zoekwoorden in het zoekvak in te voeren. In feite kunnen gebruikers FM-website zelfs een lijst vinden met populaire artiesten en nummers op basis van een bepaalde periode, waardoor luisteraars eenvoudigweg kunnen filteren wat ze willen horen en hebben een directe lijst met liedjes en kunstenaars om te luisteren tijdens het reizendoor het land.
Répondre