Asics FN1-s Gel-Nimbus 22

Modérateurs : Benoit de Bretagne, chloé, carlos

wlhrf10d
Messages : 3
Inscription : ven. 02 juil. 2021, 03:13

Asics FN1-s Gel-Nimbus 22

Message par wlhrf10d »

Image
Ren verder met de GEL-NIMBUS®-schoen. Wat is het GEL-NIMBUS®-model? Het is een exclusiverunning.com hardloopschoen voor lange afstanden die maximale demping en veerkracht biedt, dankzij een reeks ASICS-prestatietechnologie. Van je eerste tot je laatste pas, de lichtgewicht demping en nieuwe verbeterde pasvorm zorgen voor langdurig comfort waarop je kunt vertrouwen, waardoor dit de toonaangevende dempende hardloopschoen is voor neutrale hardlopers.

Met het GEL-NIMBUS®-model bereik je het einde van je run en wil je doorgaan. Het Asics Schoenen Te Koop bovenwerk is extreem veilig, met een 360º vloeiende huid en strategische overlays, terwijl de revolutionaire GEL®-technologie je meer bewegingsvrijheid geeft in de achter- en voorvoet terwijl je voeten en onderbenen worden beschermd tegen impact op harde oppervlakken.

Ervaar langdurig comfort met de GEL-NIMBUS® 22 hardloopschoen. Verbeterde GEL®-technologie in de voorvoet vermindert de belasting van de voeten verder, terwijl de FLYTEFOAM® Propel-technologie in de tussenzool Asics FN1-s Gel-Nimbus 22 zorgt voor een meer energieke rit. Dit thermoplastische stuk met TRUSSTIC™-technologie onder de voetboog van de schoen zorgt voor stabiliteit, vermindert het gewicht en helpt de levensduur van de schoen te verlengen. Het lichtgewicht, speciaal ontworpen mesh bovenwerk zorgt ervoor dat je voeten een beter ademend vermogen ervaren, terwijl het een ondersteunende en aanpasbare pasvorm biedt.

De GEL-NIMBUS® 22-schoen is ontworpen met het oog op hardlopers die veel kilometers Online winkelen maken en heeft meer schuim in de tussenzool om de ernst van harde schokken te verminderen. Bovendien vermindert een lichtgewicht AHAR®-loopzool het algehele slijtageniveau, zodat u zich meer kunt concentreren op uw hardlooptrainingen. Of je nu een doorgewinterde professional of een beginner bent, de GEL-NIMBUS® 22 performance hardloopschoen is ontworpen voor zachte demping en een responsievere pas.

https://www.exclusiverunning.com/
Répondre